Limba română, întrebare adresată de mihaela0981, 9 ani în urmă

Hey ! Ma ajutati si pe mine cu o compunere cu titlul -Bogatiile Toamnei- de 20-25 randuri si si sa contina cel putin 10 derivate ! Ajutati-ma , va rog !
- Dau 44 PUNCTE -

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de catelusabinki
3
      Bogatiile  toamnei   reprezinta   cel   mai   colorat    peisaj.............Una dintre    aceste    bogatii   este   reprezentata   de   CADEREA   frunzelor care   INGALBENESC   si   formeaza un covor   galben    pentru toata tara.
       Alta bogatie este reprezentata de porumbul care sta gata sa fie cules si de COPILARIA care care ii pluteste printre porumb.Deoarece aceste bogatii apar in fiecare ANUAL ele par a fi deja un obicei al toamnei.
        Ceea ce nu apare in fiecare an in perioada TOMNALA este zarva facuta de furnici in cautarea MANCARICII pentru IERNUTA care sta sa vina.
     Eu    cred ca o alta bogatie este reprezentata de micuta si temperata vreme, care    face figuri......Uneori, ea este furioasa si se razbuna pe toata tara  alteori, ea este fericita si petrece alaturi de toti  PRIETENASII    ei.
       Printre bogatiile toamnei se numara si..... cartofii care danseaza in pamant ca sa fie auziti si vazuti de culegatori, stugurii care se INNROSESC pe vita de vie ca sa fie  culesi si storsi de zeama ca sangel......
     In concluzie, toamna vine in fiecare an cu bogatiile sale peste intreg globul.
        

mihaela0981: Ms mult mi-ai fot de mare ajutor
catelusabinki: cu placere
catelusabinki: nu sunt chiar 25 de randuri, dar nu am putut mai mult
mihaela0981: nu-i nimic decat deloc mai bine si atat
catelusabinki: ok
Alte întrebări interesante