Limba română, întrebare adresată de gibon, 9 ani în urmă

Imagineza 3 intamplari care ar puteaavea loc gasirea iedului.
- O intamplare fericita ( 3 randuri)
- o intampare mai putin fericita
- o intamplare mai fericita decat prima


Cracanel: Dar care este textul pe baza caruia se pune intrebarea ? Sau e doar asa sa iti imaginezi tu un context si pur si simplu sa iti imaginezi alea 3 intamplari ?
gibon: sa imi imaginez eu ...
gheorghezamoste: marcheaza ca cel mai bun , goriluto
gheorghezamoste: ???

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
-o intamplare fericita: 
Mama iedului isi gaseste iedutul pe o pajiste plina de flori,zburdand pe campiile intinse,sub cerul senin si plin de norisori pufosi:)
-o intamplare mai putin fericita:
Mama iedului se apropie de locul unde trebuia sa isi gaseasca puiul,dar observa din stufaris,un lup,pandind. Pana sa ajunga la iedut,lupul il ucide:(
-o intamplare mai fericita decat prima:
Mama iedului se indreapta cu speranta spre locul unde trebuia sa isi intalneasca puiul.Acolo,puiul isi facu aparitia impreuna cu un cerb mai invarsta care se prezinta ca fiind tatal lui.Se bucura foarte tare cand isi revede atat puiul,cat si sotul pierdut:))

gibon: multumesc mult
Răspuns de gheorghezamoste
1
intamplare fericita : iedutul este gasit pe o miriste jucandu-se cu o veverita , jburdand si glasuind de fericire , mancand iarba proaspata de un verde crud si ametitoare .                      intamplare mai putin fericita:cand mama iedului a aflat unde e baiatul ei , s-a dus repede , dar ce sa vezi puiul de ied a caut intr-o prapastie , drept in fata mamei , ce a lasat-o cu o durere sfasietoare .                                                                                                            o intamlare mai fericita ca prima: puiul a fost salvat din ghiarele lupului , iar cand au ajuns acasa , ea era plina de aur si grane , mancare multa si pt vecini , iar toti au inceput sa chiuie de bucurie , spunand ca este cea mai mare incantare          
Alte întrebări interesante