Limba română, întrebare adresată de razvan818, 9 ani în urmă

la transport museum,visul tau de a conduce diverse mijloace de transport: metrou,tramvai,autobuz devine realitate.exprima sentimentele pe care ti le-a provocat aceasta experienta de neuitat........esti din jurnalul de vacanta...ajutatima va rog mult...dau coroana !!


razvan818: vaa roggg mult !!!!!!!!!! dau coroana
andriesboss92: Deci, stai... Eu trebuie sa scriu ce sentimente mi-a trezit faptul ca am condus un metrou, tramvai, autobuz .. ?!
andriesboss92: A, si de cate randuri iti trebuie?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andriesboss92
26
Era pe la inceputul verii si abia implinisem 18 ani. Toti prietenii mei vorbeau despre carnet de condus, masini, regulamente, lucruri pe care eu nu le intelegeam. La un moment dat, l-am intrebat pe Mirel de ce se vorbeste despre aceste lucruri. El mi-a raspuns razand ca ei au de gand sa faca scoala de soferi pentru a lua carnetul de condus zicandu-mi daca nu vreau sa fac si eu asta.M-am dus acasa, am discutat cu parintii si m-au sustinut pana la capat.Abia asteptam sa conduc, aveam niste emotii de neimaginat. Nu-mi puteam inchipuii cum voi conduce. A venit si ziua examenului. Cu mari emotii l-am luat, dupa 2 ore de condus prin oras.Din fericire, toti prietenii mei l-au luat fara probleme. Dupa o saptamana, dupa ce eu am luat carnetul de condus autobuze, am vorbit cu prietenii mei sa mergem intr-o mica excursie, ca drept rasplata.Timp de 7 ore eu am fost cel a condus autobuzul, chiar daca si Mirel avea carnet pentru aceeasi categorie, nu l-am lasat fiindu-mi putin teama sa nu strice masina. Cu toate astea, am avut mari emotii in trafic, mai ales in zonele aglomerate. Simteam cate-un fior pe sira spinarii de fiecare data cand ma depasea o masina. Dar totusi, nu aveam de ce ma teme foarte tare, atentia este esentiala, mai ales in trafic. Am stat 2 saptamani dupa care am venit acasa sanatosi.Parintii mei, pe durata acestei excursii, aveau mari emotii deoarece stiau ca abia am fost luat carnetul si ca sunt incepator pentru a conduce din prima atata timp.Prietenii mei m-au felicitat si mi-au multumit ca i-am adus acasa.Nu voi uita niciodata acele emotii pe care le-am avut in timpul excursiei.

andriesboss92: Nu stiu de ce nu apar alineatele... Hai ca-ti zic de unde incepe cate un alineat: ..."La un moment dat[...]" , "Dupa o saptamana[...]" , "Am stat 2 saptamani[...]".
Răspuns de soldat04
93
Aceste mijloace de transport mi-a deschis sufletul,ma simt liber ,fara griji,ador sa merg cu ele si vreau sa mai merg ,ca acolo ma simt in largul meu. 
Aventura aceasta mi-a starnit simtul de aventurier care era ascuns in mine.

soldat04: Cate aprecieri am primit?Doamna/Domnule, nu mi-a zis utilizatorul de cate randuri,asa ca am creat-o si am primit Coroana si mai bine una scurta si convingatoare decat una mare si care nu convine!Nu?
soldat04: Fiecare cu parerile lor!Multumesc pentru Opinie!
you19: este foarte bine cum ai facut-o felicitari ai reusit sa faci sa iasa in evidenta lucrurile importante si este foarte comvingatoare
soldat04: Ms
Alte întrebări interesante