Studii sociale, întrebare adresată de Bosulll, 9 ani în urmă

O compunere cu titlul : " Ce este important pentru mine la ora de religie "

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 11223344
9
, ora de religie este importanta impreuna cu toata educatia religioasa facuta in adevar, adica in Ortodoxie, daca nu vrei sa ajungi un ateu imbatranit in rele si acru, care se crede atotstiitor, care nu-si cunoaste limitele, deci e mandru de fapt de ce nu stie, fiindca nu putem sa stim absolut totul, ca oameni, si atunci de ce ar exclude ateul pe Dumnezeu? De fapt, Dumnezeu rade de cel batjocoritor si celui mandru ii sta impotriva.
Deci, daca nu vii de nicaieri si te duci catre nicaieri, ca ateii, atunci trebuie sa ai o educatie religioasa ca sa stii intru adevar cum sa te mantuiesti.Ora de religie e cea mai inportanta ca acolo invatam lucruri noi fel de fel.
La Religie invatam tot ce e bine sa facem in natura. Daca respecti persoanele din jur Dumnezeu te va rasplati. La Religie mai putem invata despre Dumnezeu.
Religia este necesară omului nu numai din punct de vedere metafizic, istoric şi psihologic, ci şi din punct de vedere moral. Faţă de Dumnezeu, ca şi faţă de părinţi, noi oamenii ne aflăm în situaţia de creaturi şi creaturile sunt dependente de Creator.
Alte întrebări interesante