radical 3 (radical 3+radical 2) +radical 2 (radical 2-radical6) + radical 6(radical 2-1);
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Răspuns:
Raspuns =5
Explicație pas cu pas:
√3(√3+√2)+√2(√2-√6)+√6(√2-1)=
(√3)²+(√3x√2)+(√2)²-(√2x√6)+(√6x√2)-√6=
3+√6+2-√12+√12-√6=3+2=5
Răspuns de
2
√3(√3+√2)+√2(√2−√6)+√6(√2−1)=
(√3)²+(√3*√2)+(√2)²−(√2*√6)+(√6*√2)−√6=
3+√6+2−√12+√12−√6=3+2=5
(√3)²+(√3*√2)+(√2)²−(√2*√6)+(√6*√2)−√6=
3+√6+2−√12+√12−√6=3+2=5
Alte întrebări interesante
Religie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Fizică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă