Limba română, întrebare adresată de baiatul122001, 8 ani în urmă

Scrieti un text argumentativ de 200 de cuvinte in care sa argumentati faptul ca internetul are un impact negativ asupra oamenilor.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de aurelcraciun59
1

     Internetul are un impact negativ aspra oamenilor DOAR daca nu stii cum sa profiti de ce poate aduce el bun în viata oamenilor .

    În primul rand daca iei o stire dupa un titlu sau o fraza neterminata fara sa citesti întreaga stire sau articol  poti fi usor manipulat de catre cei ce au interese sa te vrea naiv . Aici intervine si o alta problema majora ce nu poate fi trecuta usor cu vederea faptul ca desi unii oameni se încumeta sa citeasca înteleg ce pot ,si fara a se informa .Simplul citit nu înseamna ca ai si înteles si din nou manipularea îsi va face efectul .

    Apoi puterea exemplului negativ din filmulete pline de agresivitate prind foarte bine la unii tineri ce vor sa imite si se simt reprezentati de personajele din aceste videouri agresive

     Postarea de poze este iar un lucru rau deoarece nu stii cand respectivul (poate chiar tu)  poate deveni tinta atacurilor unor „prieteni binevoitori ”

     Retelele de socializare  cu prietenii virtuali pot inhiba dorinta de a comunica fata-n fata  schimband total comportamentul  în rau atunci cand te afli într-o companie de cunoscuti.  Astfel nu de putine ori intalnesti la o masa ,pe o banca ,la o festivitate tineri ce butoneaza telefonul  si desi împreuna fiecare este singur în lumea lui rupt complet de realitate.

   

Alte întrebări interesante