Limba română, întrebare adresată de Andreiutzz, 9 ani în urmă

Salut! Ma poateajuta cineva cu o compunere de 15-20 de randuri referitoarea la descrierea unei biblioteci? Multumesc anticipat!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AlexandraCristea
30
                                       Biblioteca

Dupa cum bine stiti,biblioteca este un loc cu multe carti,unde copiii dar si oamenii poti citi in liniste,sau pot imprumuta carti,cu conditia sa le aduca inapoi.
Cand eram mica,ma intrebam mereu:
-Oare la ce ne ajuta biblioteca?
Cu intrebarea asta am crescut pana la varsta de 7 ani,pana cand am inceput sa merg la scoala.
Apoi mi-am dat seama ca biblioteca ne ajuta sa ne dezvoltam cunostintele citind multe carti.De la varsta de 7 ani am tot inceput sa merg aproape zilnic la biblioteca si sa citesc foarte multe carti.Invatasem  multe lucruri noi si vorbeam "parca din carti" , adica cu multe expresii frumoase.
Biblioteca m-a ajutat foarte mult in viata.Refuzam sa merg in parcuri sau in alte locuri,dar mergeam la biblioteca si mi-a prins bine.
Biblioteca este o colectie privata de carti.

Răspuns de Biancaandreea23
13
.Intr-o zi frumoasa de primavara m.am hotarat m.am hotarat sa merg la biblioteca pt. a ma relaxa citind.Biblioteca din orasul meu nu este departe,asa ca am ajuns imediat.-Buna ziua! ma puteti ajuta cu niste sugestii de carti?-Desigur,in aceasta biblioteca sunt foarte multe tipuri de carti,din care poti alege.-Imi puteti spune ce tipuri de carti sunt?-Desigur,avem carti de aventura...si de mai multe tipuri.Haide sa  iti  arat.Mergi drept inainte si ia.o la stanga.Rafturile de acolo sunt pline cu carti palpitante,pline de aventura.Apoi la dreapta vei vedea carti cu diferite informati.Am urmat instructiunile bibliotecarei si am dat de rafturi pline cu carti extrem de diferite intre ele.Unele erau groase,altele subtiri,unele colorate,altele mai inchise.Aveau titluri foarte interesante  dar nu stiam ce sa aleg .Pana cand am gasit o carte foarte interesanta si am inceput sa cites.
Alte întrebări interesante