URGENT! :(
PLEASE!!!!!!
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
13
a) (0:3)
b) (0: 1)
c) primul radical il scriem ca 2² - 2 x 2 x √3 + {√3)² = ( 2 - √3)²
al doilea radical il scriem ca 2² + 2 x 2 x √3 + {√3)² = ( 2 + √3)²
exercitiul devine √( 2 - √3)² - √( 2 + √3)² = 2 - √3 - 2 - √3 = - 2√3
a) (0:3)
b) (0: 1)
c) primul radical il scriem ca 2² - 2 x 2 x √3 + {√3)² = ( 2 - √3)²
al doilea radical il scriem ca 2² + 2 x 2 x √3 + {√3)² = ( 2 + √3)²
exercitiul devine √( 2 - √3)² - √( 2 + √3)² = 2 - √3 - 2 - √3 = - 2√3
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă