Limba română, întrebare adresată de adeluza, 9 ani în urmă

Va dau 30 de puncte daca imi faceti in eseu amplu, dezvoltat, creativ despre domeniul medicinei. Sa fie destul de lung. Va rog am nevoie de el urgent. Multumesc.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de motanudeea
1
       Medicina este un domeniu foarte vechi care s-a dezvoltat foarte mult de-a lungul timpului. Daca in trecut se incerca vindecarea oamenilor cu mijloace empirice, astazi dispunem de spitale moderne dotate cu lasere si aparatura moderna. Datorita medicinei viata omului s-a prelungit, rata medie de viata ajungand la 60-65 de ani de la 30-35 de ani.
      Toate tarile lumii aloca fonduri importante pentru cercetare si modernizare. Tot mai multi oameni beneficiaza de servicii si tratamente adecvate, inregistrandu-se tot mai putine cazuri de tratare acasa cu ,,leacuri babesti'' (exceptie tarile slab dezvoltate).
      Meseria de doctor este una grea, careia trebuie sa i te dedici total. Tehnica avanseaza destul de repede, apar noi tratamente iar ei trebuie sa se puna la curent cu ultimile noutati.
Răspuns de mariusdarius07
1


medicina este unul dintre cele mai vechi meserii care au aparut in urma cu multi ani.

multi oameni vor sa devina medici pentru a ajuta oamenii sa traiasca mai mult sanatosi.

spitalele moderne sunt dotate cu toate lucrurile care sunt necesare pentru a imbunatatii starea pacientilor.

atunci când esti medic ai o responsabilitate foarte mare fata de toti pacientii si esti pus in diferite situatii poate mai complicate in care trebuie sa risti.

nu este usor sa fii medic dar este o meserie frumoasa si banoasa.


adeluza: Mersi mult
Alte întrebări interesante