Limba română, întrebare adresată de nimeni0o0nmk, 8 ani în urmă

**✿❀ ❀✿**va rog dau coronita​✧・゚: *✧・゚:*

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adresaana
4

Răspuns:

Îți dau două variante. Tu alegi ce ți se potrivește mai bine, sau le poți combina.

Cum mă joc eu

La fel ca toți copiii de vârsta mea, și mie îmi place foarte mult să mă joc pe telefon.

Jocurile mele preferate sunt ......... (pui trei jocuri care îți plac). Aceste jocuri sunt foarte antrenante și amuzante. Dacă mă lasă mama, pot să stau și câte 2-3 ore pe telefon jucându-mă.

Jocurile de altădată, gen „prinsa” sau „de-a v-ați ascunselea” le jucăm la școală. Sunt și ele frumoase, dar sunt jocuri de echipă, nu le pot juca acasă, pentru că nu sunt alți copii. Dacă ar fi mai mulți copii care să iasă la joacă, sigur ne-am juca și aceste jocuri, pentru că sunt distractive.

În concluzie, cred că toate jocurile îmi plac, doar să am cu cine le juca.

Cum mă joc eu

Cred că mie cel mai mult îmi plac jocurile în aer liber.

Jocuri ca „prinsa”, „rațele și vânătorii” sau „de-a v-ați ascunselea” le jucăm foarte mult la școală, dar și după ore, în parc sau lângă bloc. Deși sunt jocuri vechi, pe care le jucau și bunicii noștri, ele sunt foarte antrenante și amuzante, și facem și multă mișcare. Dar acestea sunt jocuri de echipă, nu le pot juca acasă.

Când sunt în casă prefer jocurile de masă: „Nu te supăra frate”, „Monopoly”. Aceste jocuri le jucau și părinții mei când erau copii, dar încă le consider interesante. Le joc cu părinții sau cu verișorii mei, în special în week-end. Am și jocuri noi, Catan, Carcassonne, Galaxy Trucker și altele.

În concluzie, toate jocurile îmi plac, și vechi, și noi, dacă am cu cine le juca.


nimeni0o0nmk: mersii mult **✿❀ ❀✿**
Alte întrebări interesante